• 02.10.20, 10:50

Unilever: lihatööstuse tippaeg on möödas

Rahvusvaheline korporatsioon Unilever on võtnud endale sihiks arendada lihale maitselt, tekstuurilt ja toiteväärtuselt sarnaseid tooteid.
Unileveri Põhja- ja Ida-Euroopa turundusjuhi Adrian Kociemba
  • Unileveri Põhja- ja Ida-Euroopa turundusjuhi Adrian Kociemba
  • Foto: WILLIAMRUTTEN
Loe intervjuud Unileveri Põhja- ja Ida-Euroopa turundusjuhi Adrian Kociembaga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.05.25, 16:00
27 aastat tippdisainiäris – preemiumbrändide kaupluse asutaja jagab õppetunde
“Kui ma saaksin alustada uuesti, investeeriksin oma kinnisvarasse, mitte ei rendiks kauplusepinda,” kõlab preemiumbrändide kaupluse Lartusi asutaja Karin Mängeli üks õppetund.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele