Autor: Maarit Eerme • 2. oktoober 2020

Eesti e-poed peaksid rohkem tähelepanu pöörama Amazoni, Asose ja About You tegevusele

Omniva pakiäri valdkonna juht Andre Veskimeister ütles Pärnu Tarneahelakonverentsil, et Eesti e-poed ei peaks enda kasve võrdlema tavakauplustega vaid pöörama tähelepanu pigem About You, Amazoni ja Asose sarnaste ettevõtete kasvunumbritele.
Omniva pakiäri valdkonna juht Andre Veskimeister
Foto: Raul Mee, fotograaf

„Peagi hakkab aeg otsa saama, kui inimesed soovivad osta odavat Hiina kaupa. Amazoni, Asose ja About You tähelepanu Eesti kliendile on väga suur,“ ütles Veskimeister ning lisas, et nad on juba siin ja väga suurte mahtudega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070