Autor: Pille Ivask • 21. oktoober 2020

Alkohoolsete jookide maaletooja Prike kasum kukkus

Alkohoolsete jookide müüja Prike kasvatas veidi käivet, kuid kasum kukkus pea kaks korda, seisab Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruandes.
Foto: Pixabay.com

ASi Prike konsolideerimata aruande põhjal oli ettevõtte käive läinud aasta juulist tänavu juuni lõpuni 84,5 miljonit eurot, kasvades aastaga umbes miljoni võrra. Samas vaatab kasumireal vastu 152 000 eurot, mis on pea kaks korda vähem võrreldes eelmise majandusaasta 366 000 euroga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757