Autor: Kaubandus.ee • 27. oktoober 2020

Nikotiinipatjade taara sai pandimärgi, mis aitab pakendid koguda ja taaskasutada

Nikotiinipatjade maaletooja Nicorex ja Veipland kauplustekett alustas esmakordselt Eestis tubakavaba snusi taara kogumise projekti. Projekti raames kehtestati oma kauplusteketis müüdavatele, erimärgisega toodetele, pakendipant 50 senti tükk ja mugav kogumiskastide süsteem jaevõrgus, mis turgutab tarbijate tahet vähem prügi tekitada.
Nikotiinipatjade taara kogumiskastid

“Kui konid prügina on tavapärane, siis teeme omalt poolt kõik, et alternatiivsed nikotiinitooted oleksid käideldud vastutustundlikult,” lausus Nicorex Baltic tegevjuht Diane Sirelpuu ning lisas, et ettevõte saab olulise pakendimahu ringlusesse suunata ka siis, kui seadus seda otseselt ei nõua.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757