Autor: Maarit Eerme • 6. november 2020

Põldma Kaubanduse müügitulu kasvas, kuid kasum langes

Põldma Kaubandus kasvatas möödunud aastal müügitulu 8,3%, kuid käesoleva aasta märksõnadeks on kulude kokkuhoid ja uue majanduskeskkonnaga kohanemine.
Rõivabränd Guess kauplus Viru Keskuses
Foto: Raul Mee

Kasumi langus oli tingitud peamiselt Läti filiaali kasumi vähenemisest, mis oli põhjustatud uute kaupluste avamisega seotud investeeringute kasvus ja olemasolevate kaupluste käivete langusest, kirjutas ettevõte Ivärskelt nfopanka jõudnud majandusaasta aruandes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757