Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2020

Osta.ee endine juht toob turule uue e-kaubanduse platvormi

Uus Kesk- ja Ida-Euroopa B2B e-kaubanduse platvorm merXu alustas oma tegevust viies riigis: Eestis, Leedus, Poolas, Tšehhis ja Slovakkias. merXu asutas kogenud e-kaubanduse spetsialistide meeskond, mida Eestis ja Leedus juhib endine Osta.ee tegevjuht Toomas R. Raist.
Toomas R. Raist

merXu loojad said inspiratsiooni B2C müügiplatvormidest ja see on mõeldud nii väike- ja keskmise suurusega kui ka suurtele ettevõtetele. Kaubelda saab kemikaalide, ehituse, elektrotehnika, sisseseade, tööstustoodete, töötervishoiu ja ohutuse kaupade ning profitööriistadega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070