Autor: Eliisa Matsalu • 19. november 2020

E-kaubanduse jõhkra kasvu tulemus: jõulukinke kõigile ei jagu

Kevadine eriolukord kasvatas mitmete Eesti suurte e-kauplejate mahtusid 200–300%. Kiire kasv ei too kaasa ainult suurenenud käibe- ja kasuminumbreid, vaid ka kaubapuudust ja tarneraskusi. “Ilma naljata – kutsun rahvast sel aastal jõulukinke aegsasti varuma. Kõigile neid sel aastal ei jätku,” ütles Hobby Hall Group OÜ juhatuse liige Taavi Rajur.
Hansaposti omanik Hobby Hall Group OÜ on juba aastaid kasvanud 30–40% aastas. Pildil ettevõtte juhatuse liikmed Taavi Rajur ja Urmas Türk.

Eestis tuntud kataloogi- ja e-poe Hansaposti omanik Hobby Hall Group OÜ on juba aastaid kasvanud 30–40% aastas. Ettevõtte juhatuse liikme Taavi Rajuri sõnul ei tule ka koroona-aasta erand. “Eriolukord oli e-kaubandusele soodne. Juurde tuli palju kliente, kellest paljud on ka püsima jäänud,” ütles Rajur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757