Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2020
Ainult tellijatele

Must Reede kasvatas Astri e-keskuse müüki kaks korda

Astri e-keskuse Musta Reede käive oli rekordiline kasvades eelmise aastaga võrreldes 210%. Populaarseimad tootekategooriad olid arendavad mänguasjad, lauamängud ja pusled, maiustused, hügieenivahendid ning nukud.

Astri.ee
Autor: kuvatõmmis

Astri Grupi turundusjuhi Matthias Vutti sõnul ei ole Must Reede enam konkreetselt üks päev, vaid e-keskuse kogu nädala müügid olid tavapärasest kõrgemal tasemel. „Kui varasematel aastatel olid kõik pakkumised sihitud ainult reedesele päevale, siis nüüd tehti sooduspakkumisi kohati lausa 2 nädalat,“ sõnas Vutt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354