Autor: Kaubandus.ee • 31. detsember 2020

Viking Security omandas konkurendi

Tallinna Kaubamaja Grupi tütarettevõte Viking Security sõlmis 30.12.2020 lepingu, millega omandas P. Dussmann Eesti turvateenuste ärivaldkonna Eestis koos sellesse kuuluvate varade ja lepingutega.
Foto: video kuvatõmmis

Alates 01.03.2021 lähevad äritegevuse omandamise tulemusel P. Dussmann Eesti OÜ koosseisu kuuluva turvateenuste osutamisega seotud vara ja lepingud tervikuna ning muutmata kujul üle Viking Security ASile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757