Autor: Kristina Madisson-Laht • 7. jaanuar 2021

Piirangute aeg muudab toitlustusasutused leidlikuks ja tugevdab töötajate meeskonnavaimu

Kohvikus Komeet on harjumuspäratu vaikus.
Foto: Marelle Lehter
Ebakindlus, pettumus ja kurbus valdab nii pealinna kui Ida-Viru toitlustussektoris tegutsevaid inimesi, kui jutuks tulevad jaanuari keskpaigani kehtivad koroonaviiruse tõkestamise piirangud. Kevadine eriolukord näitas, et kiirelt reageerimine on äris püsimiseks ülioluline. Ettevõtjad püüavad aastatega kujunenud väärt meeskondi hoida ja esimeste krisiilmingute puhul ei kiputa töötajaid kohe koondama.

Töökohtade säilimiseks tuleb olla paindlik ja anda endast maksimum, ütlevad Tallinnas asuvate Kohvik Komeet, Snoob Resto, Restoran Riis ja Ida-Virumaal tegutseva Tulivee restorani esindajad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757