• 07.01.21, 15:14

Piirangute aeg muudab toitlustusasutused leidlikuks ja tugevdab töötajate meeskonnavaimu

Ebakindlus, pettumus ja kurbus valdab nii pealinna kui Ida-Viru toitlustussektoris tegutsevaid inimesi, kui jutuks tulevad jaanuari keskpaigani kehtivad koroonaviiruse tõkestamise piirangud. Kevadine eriolukord näitas, et kiirelt reageerimine on äris püsimiseks ülioluline. Ettevõtjad püüavad aastatega kujunenud väärt meeskondi hoida ja esimeste krisiilmingute puhul ei kiputa töötajaid kohe koondama.
Kohvikus Komeet on harjumuspäratu vaikus.
  • Kohvikus Komeet on harjumuspäratu vaikus.
  • Foto: Marelle Lehter
Töökohtade säilimiseks tuleb olla paindlik ja anda endast maksimum, ütlevad Tallinnas asuvate Kohvik Komeet, Snoob Resto, Restoran Riis ja Ida-Virumaal tegutseva Tulivee restorani esindajad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.10.25, 10:24
5 praktilist näidet, kuidas nutikad iseteeninduslahendused muudavad tänaseid äriprotsesse
Tänapäeval on võimalik äriprotsesse optimeerida läbi digitaalsete tööriistade: B2C ja B2B tellimiskeskkonnad, broneerimissüsteemid, mobiilirakendused ja iseteeninduslikud makselahendused. Need ei ole enam lihtsalt lisavõimalused, vaid osa ettevõtte igapäevasest äriloogikast, mis aitab vähendada käsitööd ja keskenduda sellele, mis aitab saavutada parima konkurentsieelise ning loob suurima väärtuse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele