Autor: Kaubandus.ee • 25. jaanuar 2021

Lidl avas Riias Baltikumi modernseima logistikakeskuse

Jaekaubandusettevõte Lidl avas täna Baltimaade ühe moodsama ja energiatõhusama logistikakeskuse, mis hakkab toidu- ja tarbekaupadega varustama kauplusi nii Eesti kui Lätis. Riias asuvasse 51 000-ruutmeetrise logistikakeskuse ehitusse investeeriti üle 55 miljoni euro ning loodi üle 150 uue töökoha.
Lidl Logistikakeskus Riias
Foto: Gatis Orlickis

„Eelmine aasta oli meie jaoks märgiline – lõpetasime selle modernse hoone ehituse ja lõime Lätis üle 1200 töökoha. Ka Eestis oleme valmis uute töökohtade loomiseks," ütles logistikakeskuse avamisel Lidl Latvija ja Lidl Eesti juhatuse esimees Jakob Josefsson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757