Autor: Kaubandus.ee • 27. jaanuar 2021

Prisma laiendab juhtkonda

Prisma Peremarket AS juhatus laiendab alates 1.02.2021 Prisma juhtkonda ettevõtte arengule oluliste valdkondade juhtide võrra. Ettevõtte jaoks on see oluline samm, et oma positsiooni Eesti turul veelgi tugevdada ja jõulisi kasvuplaane ellu viia.
Foto: Sergei Zjuganov

Prisma juhtkonna uued liikmed esindavad kõik Prisma müügiüksusi ja nende juhtimisel toimub üksuste pidev arendamine. Uued liikmed on regioonijuhid Maarja Jüriöö ja Viktoria Smirnova, supermarketite avamise eest vastutav Inga Ordina ning e-kaubanduse juht Sven-Erik Veimer. Juhtkonnas jätkavad personalidirektor Jarkko Hyvönen, hankedirektor Tõnis Tomingas, sortimendidirektor Kaimo Niitaru ning turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin. Prisma Peremarket AS juhtkonna esimees on Eesti Prisma maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070