Autor: Äripäev • 10. veebruar 2021

Munatootja liigub puurivaba tootmise poole ja investeerib 30 miljonit

Munakarp.
Foto: Andras Kralla
Eestis Maxima ja Coopi poodides toodangut müüv munatootja Balticovo läheb viie aastaga üle puurivabale kanapidamisele ning investeerib selleks 30 miljonit eurot.

"Oleme alustanud väga kindlat teekonda 100% puurivaba munatootmise ja munakanade heaolu parandamise suunas. Usume tõepoolest, et tarbijad hindavad seda," teatas Balticovo juhatuse esimees Vladimir Mkhitaryan.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070