Autor: Maarit Eerme • 17. veebruar 2021

Kaubandusvaldkonna ametikohtade 2020. aasta IV kvartali palgaraport

Vaatame üle, millised on hulgi- ja jaekaubandusjuhtide, kaubakäitlejate, kaubanduse tootejuhtide ja kassapidajate ning klienditeenindajate mediaanpalgad 2020. aasta neljandas kvartalis. Kui palju on palgad tõusnud, millises piirkonnas on tasud kõrgemad ja kui palju on muutunud töötajate arv antud valdkonnas.
Foto: pixabay.com

Enne põhjalikumalt statistikasse sukeldumist vaatame üle, mis andmeid raport hõlmab:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700