Autor: Kaubandus.ee • 8. märts 2021

Kaupmeeste liit kutsub tänama eesliinil töötajaid

Kaupmeeste liit kutsub täna algava kampaaniaaga „Tänu sulle!“ märkama ja tänama neid eesliinitöötajaid, tänu kellele igapäevaelu toimida saab – õpetajad, teenindajad, müüjad, kullerid, hooldusõed ja teised.

„Lisaks arstidele, päästjatele ja politseinikele töötavad iga päev eesliinil paljude teiste ametite esindajad. Ajal, mil suur osa inimesi on jäänud kaugtööle ja neil on võimalik oma kontakte minimeerida, töötavad nemad iga päev selleks, et teiste inimeste igapäevaelu saaks jätkuda võimalikult tavapärasel moel,“ ütles Kaupmeeste liidu juht Nele Peil.

„Tervishoiu, hariduse ja paljude teiste eluvaldkondade kõrval on iga inimese jaoks tähtis ka toidu- ja esmatarbekaupade kättesaadavus. Tahame tänada kõiki kaubandustöötajaid, kes tulevad iga päev vapralt tööle, et tagada kõigile eluks vajalik. Neid ei märgata ega tunnustata just sageli, aga nad väärivad meie tänu ja tunnustust alati,“ lisas Peil.

Kõige parem on loomulikult tänada inimest otse ja silmast silma. Kuid lisaks kutsub Kaupmeeste liit eesliinitöötajaid tunnustama ka kodulehel www.tanusulle.ee. Kõik tänusõnad avaldatakse.

Kaubandusvaldkonnas töötab enam 77 000 inimest ehk iga kümnes tööealine inimene Eestis.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700