Autor: Egle Loor • 11. märts 2021

Mastercard: pandeemiaga kujunenud uusi tarbimisharjumusi on raske muuta

Mastercardi Baltikumi ja Põhjamaade turuarenduse ja strateegia juht Johanna Elvinsson tõdes, et viimase aasta jooksul on muutused Eesti ja lähiriikide inimeste tarbijakäitumises toonud kaasa digitaalsete maksete osakaalu hüppelise kasvu ja aina suuremad ootused e-kaupmeestele.
Mastercardi Baltikumi ja Põhjamaade turuarenduse ja strateegia juht Johanna Elvinsson

Pole uudiseks, et põhjus on enam kui aasta jagu kestnud pandeemia. „Kui eelmise aasta alguses jõudsid Baltikumi ja Skandinaaviasse uudised nakkavast koroonaviirusest, sooviti oma ostude eest aina enam maksta kontaktivabalt. Nii tõstsime paljudes Euroopa riikides poodide terminalides kontaktivaba makse puhul piirmäära 25-lt 50-le eurole,“ selgitas Elvinsson Eesti E-kaubanduse Liidu korraldatud Baltic E-commerce Forumil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070