Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2021
Ainult tellijatele

Moeplatvorm Zalando alustab Eestis tegevust

Euroopa juhtiv moe- ja elustiili veebiplatvorm Zalando siseneb käesoleva aasta suvel Eesti turule. Ettevõte laieneb lisaks Eestile veel seitsmele Euroopa turule, jõudes seeläbi kokku 25 riiki. Sellel aastal liituvad platvormiga Läti, Leedu, Horvaatia, Sloveenia ja Slovakkia ning 2022. aastal laienetakse Ungarisse ja Rumeeniasse.

Zalando eesmärgiks on olla koht, kuhu tarbijad suunduvad kõikideks oma moevajadusteks. Mullu kasvas Zalando aktiivne kliendibaas 25% võrra 38,7 miljoni kasutajani. Tugeva majandusaasta järel suurendab Zalando oma ambitsioone ning võtab eesmärgiks tõsta oma kauba läbimüüki enam kui 30 miljardi euroni 2025. aastaks. Pikas perspektiivis soovib ettevõte teenindada üle 10 protsendi 450 miljardi euro suurusest Euroopa moeturust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354