Autor: Kaubandus.ee • 18. märts 2021

Milliseid tooteid ostavad eestlased e-poest kõige enam?

Kuna 11. märtsist kehtib Eestis eriolukord, mille kohaselt tohivad avatud olla vaid esmavajalikud kauplused, soovitatakse ostud sooritada võimalusel turvaliselt e-poodidest. Selleks, et teada saada, millised on elanike hoiakud ja harjumused e-poodides ostlemisel, viis Credit24 läbi tarbijaküsitluse.
Foto: Pixabay.com

36% vastanutest toob e-poodide eelistamise peamise argumendina välja mugavuse. Samuti viitavad küsitluses osalenud turvalisusele (28%) ning aja kokkuhoiule (18%).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070