Autor: Kaubandus.ee • 1. aprill 2021

DEPO annetab sulgemise tõttu üle jäänud toidu Toidupangale

Terviseamet andis möödunud nädalal korralduse sulgeda DEPO toidu-, lemmiklooma ja esmatarbekaupade osakonnad. Ettevõte on otsustanud üle jäänud tarbimiskõlbulikud toidukaubad annetada Tallinna Toidupangale.
Foto: DEPO

Terviseameti määrus on pannud DEPO toiduosakonna olukorda, kus suur hulk lühikese realiseerimisajaga tootevalikust nagu piim, jogurt, suitsetatud liha, vorstid ja viinerid, külmsuitsukala, munad, leib ja sai ei saa enam ostjat leida. Seetõttu on kauplus otsustanud kõik kõlbulikud tooted annetada Tallinna Toidupangale.

„Oleme tänulikud Toidupangale, kelle vastutulelik personal oli valmis operatiivselt tegutsema, et meie toiduosakonna inventar vastu võtta ja abivajajateni viia. Ühtlasi on meil ka hea meel, et tänu nende abile leidsime kasutuse kaubale, mis muidu oleks läinud hävitamisele,“ ütles DEPO turundusjuht Rimants Jugans.

Hetkel jätkavad tööd e-pood DEPO online ja drive-in ala ning avatud on ka aiakaupade välimüügi ala.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700