Autor: Kaubandus.ee • 26. märts 2021

Depo kaebas terviseametilt saadud sulgemisotsuse kohtusse

Ehitustarvete pood Depo avas Tallinnas uksed eelmise aasta sügisel.
Foto: Depo
Ehitus- ja aiatarvetepood Depo läheb terviseameti vastu kohtusse, kuna ei nõustu regulaatori otsusega sulgeda ettevõtte mitu osakonda.

Depo teatas, et sai täna kätte terviseameti otsuse sulgeda kaupluse toidu-, lemmiklooma- ja esmatarbekaupade osakonnad. "Terviseamet on otsuse vastu võtnud ilma asja olemusse ja Depo esitatud selgitustesse süvenemata," teatas ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700