Autor: Anneli Sammel • 16. aprill 2021

Kus on sinu piir?

Alkohol ei ole tavaline toidukaup, vaid sotsiaalselt aktsepteeritud uimasti. Alkoholi enneolematult lai valik ja lihtne kättesaadavus on normaliseerinud selle tarvitamist ja vähendanud riskitaju, kirjutab Tervise Arengu Instituudi terviseriskide ennetamise keskuse juht Anneli Sammel.
Anneli Sammel

Ometi mõjutab alkohol iga inimest, kes seda joob, ja negatiivsed tagajärjed sõltuvad eelkõige joodud kogustest. Seetõttu on kõigil õigus saada alkoholi kohta tõenduspõhist ja adekvaatset teavet, et mõista riske ja teha otsuseid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070