Autorid: Linda Eensaar, Maarit Eerme • 16. aprill 2021

Maksuvõlglaste TOP: Kes on jaekaubanduse suurimad võlglased?

Jaekaubanduse maksuvõlglaste TOPi eesotsast võib leida mitmeid mootorikütuste jaemüügiga tegelevaid ettevõtteid, aga ka rõivaste jaemüügi ja sõiduatode müügiga seotud ettevõtteid.
Debenhamsi kauplus Rocca al Mare kaubanduskeskuses
Foto: Erik Prozes

Tabelis leiab ka jaekakauplejaid , kelle maksuvõlg on muutunud nii koormavaks, et äri tuleb kinni panna. Võlad on kogunenud viimase aasta jooksul ning koroonakriisita poleks võlakoormat tõenäoliselt tekkinudki.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700