Autor: Kaubandus.ee • 23. aprill 2021

Tasuta webinar: Kuidas luua iseendale kloon?

Webinaril räägib oma kogemusest biohäkker Siim Land sellest, et missugust kohtlemist Su keha vajab, et anda vastu maksimaalselt häid tulemusi tööl.

Sooviksid endale klooni, sest tööd on nii palju, et ei jõua ära teha? Või oled läbipõlenud ja motivatsioon nullis? Asi ei ole sinus, vaid selles, et ettevõtjaks olemine on meeletult intensiivne nii kehale kui vaimule. Samas on hulganiselt lihtsaid viise, kuidas ennast maksimaalsesse sooritusvõimesse viia- täpselt nagu sportlasedgi võistlushooajal teevad.

Igapäevased nipid ei võta tunde ega maksa tuhandeid, aga võivad juurde anda päevade kaupa värsket töövõimet.

29. aprillil kell 18.00 algaval tasuta webinaril jagatakse igapäevaseid nippe, mis võivad anda päevade kaupa värsket töövõimet.

Webinari viivad läbi Amazoniplatvormi ettevõtjad Mihkel Moosel ja Egle Raadik.

Webinar toimub 29. aprillil algusega kell 18.00

Kestvus 1-1,5 tundi

Registreeru webinarile SIIN

Siim Landi ettevõtete edu- ja kogemuslugu ning teisi praektilisi e-kaubanudse ettekandeid saad kuulda Amazoni Aastakonverentsil 12. juunil Tallinnas, Forum Cinemas. Kokku tulevad maailma suurimas e-kaubamajas tooteid müüvad ettevõtjad ja müügiga alustmise huvilised. Kui tahad teada, kas ka sinu ettevõtte toodetel on rahvusvahelise e-kaubanduse potentsiaal ning kuulda elulisi kogemuslugusid, siis osta soodushinnaga pilet juba täna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700