Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2021

Poodide käive kasvas piirangute kiuste

Vaatamata märtsis taas kehtima hakanud koroonaviirusest tingitud piirangutele jaekaubandusettevõtete müügitulu kasvas, märtsis statistikaameti andmetel aastaga 4 % 657 miljoni euroni.
Kaubamajadel ja rõivapoodidel ei läinud piirangute tõttu kuigi hästi, kuid kodukaupade ja internetipoodide käive lausa tõusis
Foto: Liis Treimann

„Tööstuskaupade kauplustest vähenes küll kaubamajade, rõivaste, jalatsite, apteekide ja kosmeetikatarvete kaupluste müügitulu, kuid tunduvalt rohkem osteti internetikauplustest ning müük suurenes ka kodukaupade kauplustes,“ ütles statistikaameti juhtivanalüütik Jaanika Tiigiste.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070