Autor: Kaubandus.ee • 3. mai 2021

Hipodroomi Kvartali üheks suurrentnikuks saab Rimi

Rimi ja Hipodroomi Kvartali arendaja EKE kontsern allkirjastasid lepingu, mille kohaselt tuleb 2023. aastal valmiva arenduse Elisa ärihoone esimesele korrusele 2000 m² suurune Rimi supermarket. Ärihoone hakkab asuma aadressil Paldiski mnt 50. Hipodroomi Kvartali ehitustööd algavad tänavu suvel.
Hipodroomi kvartal

„Hipodroomi Kvartali arendus on pealinnas üks võimsamaid, kuhu tuleb kokku 350 000 m² äri- ja elupinda – usun, et Hipodroomi Rimi hakkab tulevikus külastama väga palju inimesi,“ sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe. „Kesklinna poolt tulles jääb aga kauplus mugavalt Paldiski maantee äärde, mis annab kesklinnast töölt koju sõitvatele inimestele hea võimaluse käia enne koju jõudmist läbi ka toidupoest.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070