Autor: Kaubandus.ee • 5. mai 2021

Tasuta webinar: Kuidas tehti Eesti suurim Amazoniäri exit?

Webinaril räägib oma kogemusest amazoniettevõtja Mihkel Moosel sellest, kuidas ta oma ettevõtte rekord summaga investeerimisfondile maha müüs.
Mihkel Moosel

Tunnises intervjuus räägib äsja aprillis oma ettevõtte investeerimisfondile maha müünud ettevõtja Mihkel Moosel, kuidas tal õnnestus 5 aastaga üles ehitada Amazonis tegutsev e-kaubanduse ettevõte, mille eest oldi nõus mitmeid miljoneid dollareid maksma.

Intervjueerib amazoniettevõtja Egle Raadik.

Webinar toimub 12. mai kell 18.30 - 19.30. Registreeru SIIN.

Mihkel Moosel juhib ja jagab ise ka praktilisi nõuandeid Amazoni Aastakonverentsil 12. juunil Tallinnas, Forum Cinemas. Kokku tulevad maailma suurimas e-kaubamajas tooteid müüvad ettevõtjad ja müügiga alustmise huvilised. Kui tahad teada, kas ka sinu ettevõtte toodetel on rahvusvahelise e-kaubanduse potentsiaal ning kuulda elulisi kogemuslugusid, siis osta soodushinnaga pilet juba täna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070