Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2021

Sigarettide tootmisele ennustatakse lõppu

Suitsetamine on tervisele kahjulik, seda teab tõenäoliselt iga suitsetaja. Millal aga lõpetab inimkond selle tervist kahjustava pahe täielikult? Analüütikute hinnangul võib suur osa maailmast lõpetada sigarettide suitsetamise 2050. aastaks.
Foto: Andres Siimon / Unsplash

Ameerika Ühendriikide panganduse suurde nelikusse kuuluv Citygroup avaldas hiljuti raporti, milles ennustatakse, et sigarettide suitsetamine lõppeb 2050. aastaks USAs, paiguti Euroopas ning mitmetes piirkondades Austraalias ja Ladina-Ameerikas, kui tänane langustrend jätkub.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070