Autorid: Eliisa Matsalu, Urmas Jaagant • 14. mai 2021

Pärnits: Ükski keskus ei ole midagi väärt ilma rentniketa

Suured keskused või vähemalt meie saime kohe aru, et üks keskus ei ole midagi väärt ilma rentniketa, rääkis Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits Äripäeva raadiosaates "Kuum tool". Ta lisas, et kui hakkad rentnikke pankrotti laskma, hakkavad doominokivid kukkuma.
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits
Foto: Sander Ilvest, Postimees/Scanpix

Ütlesite, et kaubanduskeskuste käibed on samad, mis tähendab, korraga ostetakse rohkem. Koroonakriisist tingituna on inimestel päris palju raha seismas, ootate te nii-öelda suure raha tulekut tarbimisse? Kui palju kaubanduskeskused sellest endale korjavad?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700