Autor: Maarit Eerme • 4. juuni 2021

Mida Eesti jaekettidel on Lidlist oodata?

Lebensmittel Zeitungi Kesk- ja Ida-Euroopa vanem kaubanduse analüütik Sebastian Rennack toob välja mõned punktid, mida tasub Eesti jaemüüjatel oodata, kui Lidl uksed avab.
Lidl
Foto: JENS BUETTNER

Rennack rääkis, et kui mõtlete Lidl peale, siis tuleb unustada kõik seoses sõnaga discounter. „Lidlit on alahinnatud iga kord, kui ettevõte siseneb uuele turule,“ sõnas ta ning lisas, et allahindlus ei meeldi mitte ainult vähem jõukatele klientidele, vaid see võib meelitada ka kliente mingis osas ära kõigil turul olevatelt toidukauplustelt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700