Autor: Kaubandus.ee • 14. juuni 2021

Nõo Lihatööstus: müük restoranidesse ja kohvikutesse kasvab jõudsalt

Kui veel aasta alguses tundus, et tulekahju on hotellidest, restoranidest ja kohvikutest välja murdnud ning leek kõrvetab juba toidutööstust, siis alates kevade teisest poolest on hakanud müük horeca sektorisse kiirelt kasvama.

„Tänavu on horeca sektorit palju väntsutatud. Aastavahetusel uksed kinni, seejärel väike avanemine, aga märtsist taas täielik sulgemine. Ehkki suurimad kannatajad olid restoranid ja kohvikud ise, tõi see kaasa doominoefekti, kus hädas sektor tõmbas ka teised kaasa, sealhulgas lihatootjad, kes kaotasid üliolulise segmendi,“ kirjeldas Nõo Lihatööstus OÜ nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700