Autor: Kaubandus.ee • 18. juuni 2021

Ministeerium tahab edendada e-kviitungi kasutamist erasektoris

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kuulutas välja riigihanke, mille eesmärk on analüüsida e-kviitungi lahendusi ning pakkuda välja e-kviitungi teenuse mudel. Siht on aastaks 2025 võtta digitaalsed kviitungid laialdaselt kasutusele.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.
Foto: Liis Treimann

„Kuigi e-kviitung on teenusena Eestis olemas juba ammu, kasutatakse seda veel võrdlemisi vähe. Suuremad kauplused täna juba pakuvad n-ö digitaalse kviitungi võimalust, kuid rohkem näeme siiski paberimajandust. Selle töö eesmärk ongi saada ülevaade täna turul olevatest e-kviitungi lahendustest ja tulevikuväljavaadetest, et pakkuda välja ettevõtjate jaoks parim teenuse toimimise mudel,“ selgitas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt. „Et ettevõtja e-kviitungi lahendust rohkem kasutama hakkaks, peab see vastama tema vajadustele ja olema mugav kasutada nii tal kui tema kliendil,“ märkis Sutt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070