Autor: Kaubandus.ee • 22. juuni 2021

Biomarket avas Kristiine keskuses oma 10. kaupluse

21. juunil avati Kristiine keskuses esimene Biomarketi kauplus. Poe enda jaoks on tegemist juba 10nda kauplusega, kuid Kristiine keskuse oma erineb teistest just uuenenud poekontseptsiooni poolest.
Biomarketi tegevjuht Priit Mikelsaar
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Uus kauplus saab olema eelmistest erinev, kuna lisaks juba tuttavale mahedale toidu- ja esmatarbekaubale, loodusapteegile ning -kosmeetikale leiab deliletist laia valiku kohapeal valmistatavat mahedat toidukraami, mida siis kaalukaubana koju kaasa saab osta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700