Autor: Kaubandus.ee • 20. juuli 2021

Kaup24.ee loob oma partnerite võrgustiku

Eesti suurim ja pidevalt kasvav e-kaubanduse platvorm Kaup24 on muutunud e-poest suureks müügikogukonnaks. Nüüd kutsub Kaup24 koostööle fotograafe, tõlkijaid ja IT-spetsialiste, et luua kauplejatele professionaalidest koosnev võrgustik.
Kaup24 kauplemisplatvormi juhi <strong >Raimondas Žilėnas</strong>

„Kaup24.ee interneti kaubanduskeskuses müüvad oma tooteid juba ligi 3000 aktiivset müüjat ning nende arv kasvab pidevalt. Iga päev sõlmime umbes 15 lepingut uute kauplustega, mis lisavad e-poe valikusse umbes 10 000 uut toodet,“ ütles Kaup24 kauplemisplatvormi juhi Raimondas Žilėnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700