Autor: Kaubandus.ee • 30. juuli 2021

Eesti vanim ja suurim liharestoran Argentiina avas teise restorani Fahle Pargis

Grilliparadiisina tuntud Argentiina restoran avas uksed Tallinna ühe põnevaima äriarenduse südamikus Fahle Pargi galeriitänaval. Kahel korrusel ja 700 ruutmeetrisel pinnal on restoran valmis hõrgutisi pakkuma kuni 150 inimesele.
Argentiina restoran Fahle Pargi galeriitänaval
Foto: Andres Raudjalg

25-aastase ajalooga Eesti suurim ja vanim liharestoran Argentiina muudab endise paberivabriku äripiirkonna järjest atraktiivsemaks ka toidugurmaanide seas. „Oleme loomas siia terviklikku linnaruumi kuhu kuuluvad ka omanäolised restoranid ja kohvikud. Nüüd avas siin uksed suurepäraseid maitseelamusi pakkuv Argentiina restoran, millest saab kahtlemata üks piirkonna silmapaistvaim võõrustaja,“ rääkis Fahle Pargi müügidirektor Einar Niin.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700