Autor: Kaubandus.ee • 2. august 2021

Olerex ostab Läti tanklaketi KOOL

Kütusemüüja Olerex valdusfirma Aqua Marina AS sõlmis lepingu KOOL Latvija tanklaketi ostuks Lätis, ettevõtte strateegiline eesmärk on saada Läti juhtivaks tanklaketiks.
KOOLi tankla Lätis
Foto: KOOL

"Heade naabrite lätlastega seob meid aastatepikkune tõhus koostöö," märkis Aqua Marina juhatuse liige Antti Moppel Riias pärast lepingu allkirjastamist. "Nüüd Läti kütuseturule sisenedes loome oma turujõu, kogemuste ja innovatiivsusega lisaväärtust mitte ainult KOOL Latvija tanklaketile, vaid anname uue arengutõuke kogu Läti kütusesektorile. Meie strateegiline eesmärk on saada Läti juhtivaks kütusefirmaks."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700