Autor: Kaubandus.ee • 3. august 2021

Eesti E-kaubanduse Liidu juhatuse esimees siirdus Urmas Sõõrumaa juurde

Urmas Sõõrumaale kuuluva Forus Grupi meeskonnaga liitus augustist Eesti E-kaubanduse Liidu juhatuse esimees ja e-kaubanduse tippspetsialist Mait Mäesalu, kes toob ettevõttesse ligi 10 aasta jagu e-teenuste väljatöötamise ja juhtimise kogemusi, teatas Forus Grupp.
Eesti E-kaubanduse Liidu juhatuse esimehe ametis olnud Mait Mäesalu liitus Forus Grupiga.

Forus Grupi juhatuse liige Margus Nõlvak ütles, et Mäesalu on end e-kaubanduse valdkonnas tõestanud kui edukas ja kogenud juht, kes oskab hinnata tarbijate vajadusi ka tulevikuvõtmes. Näiteks aitas ta üles ehitada Coopi e-poe platvormi ja tagada teenindusvõimekuse ka koroonaviiruse puhkedes, kui e-poodide mahud kasvasid hüppeliselt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070