Autor: Kaubandus.ee • 9. august 2021

Otsemüük kasvas Eestis eelmisel aastal 2,8 protsenti

Koroonapiirangud otsemüügiäri ei räsinud. 2020. aastal ostsid Eesti inimesed otsemüügi kaudu 2,8 protsendi võrra rohkem kaupu kui aasta varem, müük kasvas 51 miljoni euroni ning otsemüügiga tegeleb Eestis ligi 42 500 inimest.
Balti Otsemüügi Assotsiatsiooni peasekretär Gintautas Zaleckas.

„Otsemüügi ettevõtted ja edasimüüjad tulid mulluste koroonapandeemia piirangutega hästi toime. Kiiresti muutuvas maailmas tuli kohaneda tarbijate uute ostuharjumustega ning kasutada tõhusamalt olemasolevaid digitaalseid tööriistu: sotsiaalmeediat, veebikohtumisi ja mobiililahendusi,“ ütles pressiteates Balti Otsemüügi Assotsiatsiooni peasekretär Gintautas Zaleckas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700