Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2021

Mis on populaarseimad kullerkaubad?

Pärast mullust pandeemia tekitatud tippaega majapidamiste pakitellimustes, on eraisikute osakaal tarnekogustes veidi vähenenud, kuid ületab endiselt pandeemiaeelset taset, näitavad rahvusvahelise pakiveofirma Venipak andmed.
Foto: Venipak

„Enne esimest COVID-19 lainet 2020. aastal andis ettevõtetevaheline (B2B) kaubandus umbes 75–80% Venipaki pakiveoteenuste mahust ning müük eraisikutele (B2C) umbes 20–25%. Eelmisel aastal B2C saadetiste osakaal peaaegu kahekordistus, 40–45%-ni. Pärast olukorra normaliseerumist ja Covid-19 piirangute kaotamist on B2C segmendi osakaal jäänud umbes 30-35% juurde, sõltudes hooajalistest teguritest ja piirangutest vastavas Balti riigis,” ütles Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070