Autor: Kaubandus.ee • 25. august 2021

Wolt plaanib avada Eestis oma pimepoe

Tehnoloogiaettevõte Wolt teatas täna, et plaanivad enne käimasoleva aasta lõppu tulla Eestis, Lätis ja Leedus välja pimepoega Wolt Market, mille raames hakatakse pakkuma 1500-2000 erineva toote kojuvedu 15-20 minutiga. Lisaks värvatakse Baltikumis inimesi uue äriharu juhtivatele kohtadele.
Wolt toidukuller
Foto: Liis Treimann

“Meil on hea meel tuua Wolt Market Baltikumi riikidesse juba sel aastal. Meie eesmärk on pakkuda oma valdkonnas enneolematut kasutajakogemust. Arvestades tagasisidet, mida oleme juba teistest Wolt Marketi riikidest saanud, siis oleme väga enesekindlad. Ootame põnevusega, kuidas Wolt Market Baltikumis vastu võetakse ja tahame selle käigus oma klientide elu veel mugavamaks muuta,” ütles Wolti uute turgude haru asepresident Marianne Vikkula.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070