Autor: Kaubandus.ee • 30. august 2021

Venipak: inimesed ostavad internetist keskmiselt korra kuus

Rahvusvahelise pakiveofirma Venipak andmetel tehakse internetis sisseoste kõige sagedamini kord kuus, kulutades aastas ligikaudu 301–500 eurot ning enim ostetakse riideid, kingi ja aksessuaare, sealhulgas kotte ja rahakotte.
On tekkinud ka olukordi, kus pakid ei mahu pakiautomaati ära.
Foto: Liis Treimann

Vastav uuring viidi läbi Lätis ja Venipak näeb samu e-ostuharjumusi ka teistes Balti riikides. Netikaubandus näitab endiselt korralikku kasvu, kuna juulis suurenes Eestis posti- ja internetimüük aastatagusega võrreldes 29%, mis oli kõigi müügikanalite lõikes suurim kasv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700