Autor: Kaubandus.ee • 7. september 2021

Galerii: Kaubamaja avas uhkelt uuenenud Toidumaailma

Suvel remondiks suletud Toidumaailm sai täiesti uue ilme ja kliendisõbraliku, läbimõeldud sisekujunduse.
Kaubamaja uus Toidumaailm.
Foto: Erik Riikoja

„Uuenenud Toidumaailm on eriline. Nii põhjalikult ja läbimõeldult pole Eestis ilmselt toidukauplust varem tehtud,“ räägib Kaubamaja AS tegevdirektor Erkki Laugus ning lisab, et ka napp kaks kuud, millega täielik muutus teostati, on märkimisväärne tempo ning võimalik vaid oma ala parimate professionaalide pühendumisel. „Soov oli luua keskkond, kus asjad ei paikneks juhuslikult ning klientidel tekiks poes liikudes kindel loogika. Meile oli esmatähtis, et uus Toidumaailm oleks võimalikult funktsionaalne, mugav,“ räägib Laugus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070