Autor: Kaubandus.ee • 30. september 2021

Väike-Järve kandideerib Baltikumi parima ostukeskuse tiitlile

Silikaat Grupi rajatud Väike-Järve keskus püüab Baltikumi parima kaubanduskeskuse tiitlit, sest jõudis Eestist ainsana rahvusvahelise konkursi Baltic Real Estate Awards lõppvalikusse.
Väike-Järve kaubanduskeskus.
Foto: Tõnu Tunnel

Väike-Järve on Tallinnas, Pärnu maanteel asuv kaubandus- ja ärikeskus, mis avas oma uksed eelmise aasta märtsis. Keskuses on ligi 15 000 ruutmeetrit büroo- ning kaubanduspinda, sealt leiab ulatusliku ja mitmekesise valiku ehitus- ning sisustuskaupu. Lisaks asuvad majas piirkonna suurim spordiklubi, Taluturg ja söögikohad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700