Autor: Nele Peil • 12. oktoober 2021

Kaubanduses piloteeritakse paindlikumat töölepingut

Kaheaastane pilootprojekt võimaldab kaubandusfirmadel sõlmida 2022. aasta algusest muutuvtunnilepinguid. Projekti õnnestumisel võiks see võimalus tulevikus laieneda ka teistele sektoritele.
Töötajad ootavad tööandjalt paindlikumaid töövorme.
Foto: Raul Mee

Riigikogu menetleb parasjagu Tööseaduse muudatust, mis lubab kaubandussektoris muutuvtunni töölepingu kasutamist. 6. oktoober 2021 on muudatusettepanekute esitamise tähtaeg, pärast mida liigub eelnõu teise ja kolmanda lugemise poole.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070