Autor: Merilin Merila • 15. oktoober 2021

Nordic Milk liigub vastutustundlikuma toidutoomise suunas

Nordic Milk OÜ kestliku arengu juht Katrin Tamm rääkis 7. Koostöö konverentsil nende ettevõtte rohepöörde loost. Protsessi algus polnud aga sugugi nii kerge, kui algul arvati.
Foto: Raul Mee

Tamm rääkis ettekandes Nordic Milki eest, kuhu alla kuuluvad Tere ja Farmi. Ettevõte võttis 2020. aastal vastu otsuse vähendada oma keskkonna jalajälge. 2020. aastal oli Nordic Milk OÜ jalajälg 282 547 tonni CO2- te, millest piim moodustab märkimisväärse osa. Samal aastal otsustati vastu võtta otsus teemasse põhjalikult süübida ja aru saada, kui suur nende jalajälg tegelikult on.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070