Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2021

Baltika vähendas kahjumit

Baltika Grupp lõpetas kolmanda kvartali 392 tuhande euro suuruse kahjumiga, mis sisaldas 310 tuhande euro suuruseid ühekordseid kulusid seoses 8 poe sulgemisega kolmandas kvartalis. Eelmise aasta sama perioodi kahjum oli 516 tuhat eurot.
Baltika Grupi juht Flavio Perini
Foto: Liis Treimann

Grupi kolmanda kvartali müügitulu oli 3 817 tuhat eurot, vähenedes 33% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Jaemüügi languse peamisteks põhjusteks oli 37 kahjumliku kaupluse sulgemine kogu Baltikumis ja ülemaailmsete tarneprobleemide tõttu hilinemisega kauplustesse jõudnud kaubad, mis avaldasid negatiivset mõju eriti augustis ja septembris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700