Autor: Diane Sirepuu • 26. oktoober 2021

E-sigareti kaupmees aktsiisipoliitika surnud ringis

Õige pea lõpeb e-sigareti vedelikele ajutine aktsiisivabastus ja ees ootab piirkonna kõrgeimale määrale naasemine, millega oleme tagasi seal, kust eelmine aasta probleemi lahendamist alustasime – surnud ringis, kirjutab Nicorex Baltic tegevjuht ja Eesti E-sigareti Kaupmeeste Liidu liige Diane Sirelpuu.
Diane Sirelpuu
Foto: Nicorex

E-sigareti vedelike aktsiiside äärmuslik kõikumine Eestis teeb niigi rasketes majandusoludes ettevõtetele ja kaupmeestele tegutsemise topeltraskeks. Sel aastal kaotati e-sigareti aktsiis ajutiselt ning täna on sektoril teadmine, et järsk hinnahüpe müügihindades on aasta pärast taas reaalsus. Ajutine lahendus võeti ette, kuna vaid kolm aastat tagasi Eestis e-vedelikele kehtestatud aktsiis osutus üllatuslikult piirkonna kõrgeimaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700