Autor: Kaubandus.ee • 1. november 2021

Dzintars sisenes pärast pikka pausi Eesti turule

Läti kosmeetikatootja H.A Brieger sisenes pärast kolmeaastast pausi Dzintarsi toodetega Eesti turule. Uute omanike Anastasija Udalova ja Skinest Groupi eestvedamisel on Dzintarsi uuenenud tooteportfell kasvanud vaid aastaga enam kui 50 ilu- ja hooldustooteni.
H.A Briegeri juht Anastasija Udalova

„Meie tooted valmivad 90–95% ulatuses looduslikest koostisosadest ja suurtootjana saame pakkuda kvaliteetseid tooteid taskukohase hinnaga. Kuigi tihti arvatakse, et kvaliteetne looduskosmeetika peab olema kallis, oleme veendunud vastupidises. Kvaliteetsed ilu- ja hooldustooted peaksid olema taskukohase hinnaga ja kättesaadavad võimalikult paljudele – Dzintars on selle tõestuseks,“ ütles H.A Briegeri juht Anastasija Udalova.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700