Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2021

E-kaubandus on Eestis plahvatuslikult kasvanud

Septembris kasvas e-ostlemise käive juba 241 miljoni euroni, kui aasta tagasi oli see 141 miljonit eurot – suure kasvu taga on nii teisest sambast vabanenud raha kui ka pandeemiast juhtuv.
Foto: Liis Treimann

Rekordi püstitab ka sel esmaspäeval, 8. novembril toimuv E-smaspäeva kampaania, milles osaleb seekord koguni üle 280 olulisema veebipoe ehk rohkem kui kunagi varem. 24 tundi vältava E-smaspäeva kampaania käigus teevad ettevõtted oma veebipoodides ulatuslikke eripakkumisi, mis kehtivad 8. novembri südaööni kuni kl 23.59. Eesti E-kaubanduse Liit on seejuures kontrollinud kõikide e-poodide tausta, et tagada turvaline ja mugav ostlemine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070