Autor: Merilin Merila • 16. november 2021

Millised tegurid iseloomustavad kaubandussektoris töötavate inimeste arvates ihaldusväärset tööandjat?

Äsja selgusid Eesti ihaldusväärseimad tööandjad, kuid mis muudab töötaja jaoks nende tööandja ihaldusväärseks? CVKeskus.ee tööportaal viis sellel teemal läbi uuringu, kus tagasisidet andsid ka kaubandussektoris töötavad inimesed.
Foto: Liis Treimann

Küsitlusele vastates pidid töötajad märkima ka oma olemasoleva töö valdkonna ja nii selgusidki need tegurid, mis kaubandus- aga ka teenindusvaldkonnas töötavate inimeste arvates iseloomustavad ihaldusväärseid tööandjaid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700