Autor: Kaubandus.ee • 19. november 2021

Kullerite päev tunnustab koroona ajal olulist rolli mängivat ametit

Sellel reedel tähistatakse üle maailma kullerite päeva, et tunnustada töökaid pakivedajaid, kelle amet on koroona mõjul eriti suure tähtsuse omandanud. DPD kullerid jagavad olulise päeva puhul lõbusaid tükikesi oma igapäevasest tööst.
Foto: Pressimaterjalid

DPD Eesti operatsioonide juht Mehis Aan märkis, et kuna e-kaubandus on koroona mõjul teinud korraga edasi mitmeaastase hüppe, siis on sellega tõusnud ka kullerite tööpõld ja vastutus. „Tänan kõiki usinaid kullereid ja teisi töötajaid, kes on selle vastutusega ka hästi hakkama saanud. Kes aga sooviks ka ise kulleri põnevat ametit proovida, siis DPD ridadesse mahub alati juurde hakkajaid töökäsi,“ märkis Aan.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070